Складове и дистрибутори

Карта

Последни новини

8 ное

Месомания 2017

Месомания 2017 от 8 до 11 Ноември. Зала 1 щанд C12

11 авг

НОВИ ОПАКОВКИ ЗА ТЕРМОЗАЛЕПВАНЕ

Изцяло нови за българския пазар опаковки за машинно термо залепване от PET материал с покритие от PE

всички новини

За Нас

СКИПТЪР ООД е компания, която от стартирането на дейността си през 1995 година е сред водещите фирми на българския пазар на опаковки и опаковъчни консумативи. През изминалите години сме наложили на пазара коректен и гъвкав подход към специфичните нужди от решения за опаковане на продуктите за всеки наш клиент. Този стил на работа се основава на познанията и професионализма на екип от 190 служители, търговци и представители в цялата страна.


Още от създаването си фирмата е заложила като своя цел развитие в следните направления:

ОПАКОВКИ И ОПАКОВЪЧНИ КОНСУМАТИВИ

Продажба и дистрибуция на различни видове опаковъчни консумативи като:

  •  Чинийки от експандиран полистирен за еднократна употреба – над 300 модела, бели и цветни с различни форми и размери, за опаковане на хранителни продукти с различен произход: хляб, тестени и сладкарски изделия, плодове и зеленчуци, млечни продукти и др.
  • Опаковки от РР, OPS и Аl, с различни форми и размери, за опаковане на сладкарски изделия и свежи продукти;
  • PVC стреч фолио за опаковане с ръчни и автоматични машини за хранителни и нехранителни продукти;
  • Полуръкавно термосвиваемо фолио – PVC и полиолефин за хранителни и нехранителни продукти;

ОПАКОВЪЧНИ МАШИНИ

Предназначени за опаковане на хранителни и нехранителни продукти.

За двадесет годишния си опит в сферата на търговията с опаковъчна техника и консумативи, компанията ни успя да изгради работеща складова и дистрибуторска мрежа, за да може да осигури навременно обслужване на своите клиенти на територията на цялата страна.

Новите тенденции в областта на опаковането доведоха до бързото и многостранно разширяване на асортимента на предлаганите от СКИПТЪР опаковъчни машини и консумативи. По този начин сме в състояние да предложим на своите клиенти най-разумните за тях решения.

Основни клиенти на СКИПТЪР ООД са месопроизводители и преработватели ,хлебозаводи, сладкарски фирми, , фирми от нехранителната сфера и много други.